Weddingplanner LIsette van Liefs van Lies aan het werk

Begin met dromen

Op de eerste mooie dag van het jaar zit ik samen met Lisette in het zonnetje vraag haar, voor mezelf en collega fotografen maar ook toekomstige bruidsparen, het hemd van het lijf om goed te weten te komen wat een weddingplanner, en specifiek Lisette, allemaal doet.

(lees meer)

Wie wordt jullie trouwfotograaf - Ruth Fotografie

De keuze is reuze!

Het vastleggen van de unieke momenten op jullie trouwdag is essentieel en dat is waar een ervaren trouwfotograaf een cruciale rol speelt. Maar hoe kiezen jullie de fotograaf die perfect bij jullie past?

(lees meer)

Bruiloft Apeldoorn - Ruth Fotografie

Ontspannen Trouwen

Een cruciale factor die bijdraagt aan het prachtige trouwfoto’s is de mate van ontspanning van het bruidspaar op de grote dag. Ik vertel je graag wat de sleutels zijn tot deze foto’s.

(lees meer)

Aanzoek 1 - Ruth Fotografie

Gaat DE vraag deze feestdagen gesteld worden?

Het kan een romantisch idee zijn om gevraagd te worden om te trouwen tijdens de kerst of met oud en nieuw. Als je dit wil doen, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden:

(lees meer)

Kinderen op jullie bruiloft? Ik zeg doen!

Kinderen zijn puur, spontaan en ondernemend en dat zijn precies de elementen die ik graag fotografeer. Als kinderen aanwezig zijn op een bruiloft ontstaat er veelal een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Graag geef ik je wat tips en ideeën … (lees meer)

Bruiloft Kasteel Maurik Vught - Ruth Fotografie

Marit & Marco

Wat een sfeervolle en romantische locatie om elkaar op dit prachtige kasteel in het gezellige Brabant het Ja-woord te geven.

Bruiloft in Brabant - Ruth Fotografie

Kelly & Tom

In het gezellige Brabant vond de bruiloft van Tom & Kelly plaats bij het prachtige Klooster Nieuwkerk. Doordat het buiten regenachtig weer was vond de ceremonie plaats in de sfeervolle kapel, maar in de prachtige tuin was er gelegenheid voor het maken van foto’s en gezellig borrelen na de ceremonie.

Bruiloft op de Veluwe - Ruth Fotografie

Manon & Roelof

Na 8 jaar samen vierden Roelof, Manon de liefde samen met hun zoontje, familie en vrienden door elkaar het Ja-woord te geven bij de Woeste Hoeve.

Bruiloft Maassluis - Ruth Fotografie

Lisa & Melvin

De liefde spatte er van af bij Melvin en Lisa die elkaar deze zomer het Ja-woord gaven in de Groote kerk in Maassluis en wat was het geweldig om voor de fotoshoot naar het strand van Hoek van Holland te gaan en heerlijk in het zonnetje even uit te waaien.

Bruiloft Bunnik - Ruth Fotografie

Wilma & Jorrit

Buiten trouwen dat is mogelijk wanneer je midden in de zomer elkaar het Ja-woord geeft. De prachtige groene omgeving van de Landgoederij was sfeervol en intiem en wat een geluk dat de heide zo prachitg in bloei stond tijdens deze heerlijke dag in augustus

Bruiloft Oeffelt - Ruth Fotografie

Evelien & Job

In een intiem gezelschap van familie en naaste vrienden vierden Job & Evelien hun liefde door elkaar het Ja-woord te geven.

Bruiloft Eibergen - Ruth Fotografie

Femmy & Reno

Sfeervol, intiem, liefdevol en feestelijk dat was de bruiloft van Femmy en Reno op een prachtige locatie waar buiten langs de beek getrouwd werd. Echt een genot!

Bruiloft Wijchen - Ruth Fotografie

Daphne & Remco

In 2006 gaven mijn man en ik ook ons Ja-woord op het prachtige gemeentehuis / Kasteel van Wijchen. Wat was het fijn om weer terug te zijn.

Bruiloft Limburg - Ruth Fotografie

Denise & Roy

In het mooie Limburg werd de liefde op de trouwdag van Roy en Denise volop gevierd!

Bruiloft Eerbeek - Ruth Fotografie

Bianca & Paul

Op een intens warme zomerdag in juni vond de bruiloft van Bianca & Paul plaats bij Landgoed Huis te Eerbeek.Het gehele feest en ook het klaarmaken vond plaats op deze locatie waardoor er veel rust was in het dagprogramma en er een hele relaxte sfeer was en de liefde volop gevierd kon worden.

Bruiloft Oosterbeek - Ruth Fotografie

Eleanora & Xander

Op de idyllische locatie van de tuinen de Lage Oorsprong werd het Ja-woord gegeven. En wat hou ik er van als voorafgaand aan dit moment, geloften uitgesproken worden. En dan is het nog meer bijzonder als deze gezongen worden. Werkelijk prachtig!

Bruiloft - Ruth Fotografie

Wendy & Rick

De liefde vieren dat is wat Wendy en Rick twee jaar geleden al wilde doen, maar het virus strooide aldoor roet in het eten. Maar nu was het eindelijk zover: FEEST!

Bruiloft Landgoed Brakkesteyn - Ruth Fotografie

Laura & Onno

Wat was het ontzettend romantisch dat Laura en Onno buiten konden trouwen in het groen op het sfeervolle Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen.

Bruiloft Rheden - Ruth Fotografie

Marleen & Bobby

Marleen en Bobby vierden samen met hun kinderen de jarenlange liefde voor elkaar door het Ja-woord te geven en ook de kinderen kregen van hun ouders een prachtig aandenken aan deze memorabele dag.

Bruiloft In de Kas - Ruth Fotografie

Christel & Jeroen

Tot tweemaal toe moest de bruiloft van Christel en Jeroen uitgesteld worden. Maar hoe fijn is het om te trouwen tussen de boomgaarden op de sfeervolle landelijke locatie ‘In de Kas’ zonder geldende Corona maatregelen en dus mogelijkheid tot heel veel knuffelen.

Bruiloft Sonsbeek Arnhem - Ruth Fotografie

Jody & Coen

Klein en intiem trouwen dat was de wens van Jody en Coen en wat een prachtige locatie hadden ze uitgezocht aangrenzend aan het mooie Sonsbeekpark.

Bruiloft Openluchtmuseum - Ruth Fotografie

Marielle & Michael

Trouwen op 1 april, het was geen grapje, maar het weer zorgde wel voor een grapje want ondanks dat de week voorafgaand de zon volop scheen en de lente te zijn aangebroken, viel er sneeuw en was het Openluchtmuseum waar het Ja-woord gegeven werd een dun laagje sneeuw hetgeen voor prachtige beelden zorgde.

Bruiloft Openluchtmuseum - Ruth Fotografie

Malou & Jotte

Op de eerste mooie lentedag in maart gaven Malou en Jotte elkaar in het Zeeuwse kerkje in het Openluchtmuseum elkaar het Ja-woord. Maar voordat dit plaats kon vinden bracht het bruidspaar een bezoek aan de basisschool waar Jotte leerkracht is.

Bruiloft Apeldoorn - Ruth Fotografie

Aniek & Lars

Jeugdliefdes die elkaar na 10 jaar samen zijn het Ja-woord geven. Hoe romantisch is dat …

Bruiloft Burgers Zoo - Ruth Fotografie

Daisy & Kelly

Op 22-02-2022 gaven Daisy & Kelly elkaar het ja-woord. Door de opnieuw geldende Coronamaatregelen moest de bruiloft klein en intiem gevierd worden. De blauwe morpho vlinder stond centraal als symbool voor hun liefde en tijdens de fotoshoot in de bush lande deze meermaals op het bruidspaar om hen geluk te bezegelen.

Aníta & Casper

De liefde tussen Aníta en Casper spatte er van af op hun trouwdag. Na de ceremonie, tijdens de fotoshoot, fluisterden ze elkaar hun geloften toe, omringd door de magie van hun speciale dag.

Esther & Joep

In het betoverende kasteel begon de dag voor Esther en Joep, doordrenkt met liefde en bijzondere momenten. De emotionele ontmoeting tussen vader en dochter, gevolgd door een betoverende blik tussen bruid en bruidegom, zette de toon. Ondanks de regen vonden de festiviteiten binnen plaats, maar het gouden uurtje gaf een magisch moment buiten.

Nomi & René

Het huwelijk ging met alle Corona beperkingen die nog geldend waren gewoon door op de geplande datum. Ondanks alle weersvoorspellingen scheen, de zon in Oosterbeek volop en straalde net zoals het bruidspaar Nomi & René dat deden.

Demi & Wilco

Met een bruiloft in bohemian stijl gaven Demi en Wilco elkaar in de bosrijke omgeving van Oosterbeek bij Boerderij de Deel elkaar het Ja-woord.

Ilona & Thijs

Ongedwongen, spontaan, puur en liefdevol dat was de sfeer die voelbaar was op de bruiloft van Ilona en Thijs en daarmee 1 op 1 aansloot bij hoe ik het liefste bruiloften fotografeer. De liefde spatte eraf. HEERLIJK!

Marloes & Rudy

Met de lente in de lucht gaven Marloes en Rudy elkaar het Ja-woord bij de Hucht in Elst. Tijdens de fotoshoot liet de zon zich helaas niet zien, maar de wederzijdse liefde zorgde dat de bruid het gewoon lekker warm had.

Geraldine & Arjan

Bruiloften in de herfst hebben altijd een speciaal tintje door de bomen die van kleur beginnen te veranderen en het mooie zachte licht dat overdag aanwezig is. Deze herfstbruiloft van Geraldine en Arjan was doordrenkt met warmte, romantiek en liefde.

Linda & Remco

In de aanwezigheid van familie en vrienden beloofden Linda en Remco elkaar eeuwige liefde en hun dochters waren getuige van dit hartverwarmende moment. Door het ondertekenen van een speciale akte, werden ze symbolisch deel van deze nieuwe, liefdevolle verbintenis.

Astrid & Martijn

De trouwdag van Astrid en Martijn was vanaf het begin bij het aantrekken van de trouwkleding tot aan het spetterende avondfeest, vol van liefde, warmte, gezelligheid en verbintenis. GENIETEN!

Jacqueline & Maarten

De meerdaagse bruiloft begon in het betoverende Zwitserland met het Ja-woord aan de Zürichsee als adembenemende start. De festiviteiten zetten zich voort in Nederland op het schilderachtige landgoed Sparrendaal. De climax? Een magische derde dag op landgoed Buitenplaats Amerongen, waar liefde werd verzegeld met betoverende geloften en gevierd met een spetterend feest. Een onvergetelijke reis vol liefde en avontuur!

Marieke & Vincent

De bruiloft van Marieke en Vincent kan omschreven worden al sspontaan, liefdevol, vol kinderlijke speelsheid en vol humor. Wat was het een genot om deze dag vast te mogen leggen om blijvende herinneringen te maken voor later.

Een cadeautje voor je!

Binnen 5 seconden heb jij mijn gratis eBook in handen voor slimme tips als voorbereiding op je bruiloft.

Honderden verloofden zoals jij downloaden ook al deze tips!

Stuur je vraag via WhatsApp