Recensies

Astrid & Martijn

“Wat een fijne en talentvolle vrouw is Ruth. Het begon met een loveshoot ter voorbereiding van onze bruiloft. Een fijne ontspannen sfeer zorgde voor te gekke foto’s. Die konden we meteen goed gebruiken in alle boekjes en bedankjes.

Op onze bruiloft was Ruth er de hele dag bij. Dit was super!

Zij was op een prettige manier aanwezig en wist ongemerkt elk detail/belangrijk moment voor ons vast te leggen.

De eerste keer dat ik de foto’s zag was ik gewoon helemaal verbaasd. Zo mooi!!”

Astrid-Martijn-Recensie
Ruth Bruidsfotografie-Ilona & Thijs-29

Ilona & Thijs

“Ruth zorgt al snel voor een vertrouwd gevoel. Tijdens de fotoshoot voorafgaand aan de bruiloft hebben we kennisgemaakt en al snel waren we gewend aan de camera en aan Ruth.

Door de vele opdrachtjes, spelletjes en vragen zijn de foto’s erg spontaan geworden en niet geposeerd.

Tijdens alle voorbereidingen verliep het contact heel erg prettig en op de dag zelf was Ruth overal bij, zonder dat we het gemerkt hebben.

De foto’s van onze dag zijn fantastisch geworden. We kunnen terugkijken op een erg mooie dag met een mooie fotofilm en ingebonden boek van super kwaliteit!”

Demi & Wilco

“Wat een ontzettend leuke vrouw. Niet alleen wij, maar iedereen die op de bruiloft was, was zeer tevreden over de foto’s.”

Ruth Bruidsfotografie-Demi & Wilco-47
Ruth Bruidsfotografie-Ilse & Pieter-03

Ilse & Pieter

“Ruth heeft onze trouwdag prachtig in beeld gebracht. We zijn ontzettend blij met ons trouwalbum en laten het met trots aan familie en vrienden zien.

 
Samenwerken met Ruth is erg prettig. Ze is makkelijk in de omgang en weet wat nodig is om tot het beste resultaat te komen. In het eerste gesprek legt ze duidelijk uit wat de werkwijze en opties zijn. Er is veel ruimte voor je eigen wensen en Ruth komt zelf ook met ideeën. Daardoor hadden we meteen het gevoel dat we in goede handen waren.
 
De fotoshoot verliep ongedwongen. Dankzij de interactieve werkvormen die Ruth had bedacht, hebben we niet het gevoel gehad dat we moesten poseren. De foto’s zien er daardoor spontaan en ontspannen uit. Tijdens de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis hebben we amper gemerkt dat Ruth er was. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt terwijl wij ons helemaal konden richten op de plechtigheid. Erg fijn!
 
Enkele dagen na onze trouwdag ontvingen we al een eerste selectie foto’s en binnen een week nodigde Ruth ons uit om de rest te komen bekijken. We kregen toen ook een leuk extraatje: een mooi verzorgde presentatie van de foto’s in de vorm van een video.
 
Mocht je dus een goede, professionele en betrouwbare bruidsfotograaf zoeken, dan kunnen we Ruth van harte aanbevelen!”

Floor & Vincent

Datum: juni ’20
Locatie: Van de Valk, Nijmegen

“Wij hebben aan Ruth een ontzettend betrokken, vrolijk en professioneel trouwfotografe gehad. Wij wilden graag een kleine bruiloft met een gouden rand met bijpassende fotografie.

Ze heeft alle tijd en moeite genomen onze wensen te inventariseren en een aanbod op maat te maken. Daarin vonden wij haar uniek. De foto’s zijn puur. Ruth weet emoties en momenten op geheel eigen wijze te vangen en te vereeuwigen met haar lens.

Het was voor ons erg fijn dat ze zelf ook leuke plekjes wist, die pasten bij de sfeer die wij beleefden en waarderen. Haar werkwijze heeft geresulteerd in zeer dierbare, ongekunstelde foto’s van authentieke momenten waar wij nog vaak met veel plezier naar terugkijken en dan weer even het gevoel van onze bruiloft herbeleven.

Ruth zelf is dan ook een erg leuk en positief mens en ze heeft voor altijd een uniek plekje bij ons als aanwezige op onze kleine intieme bruiloft. “

Ruth Bruidsfotografie-Floor & Vincent-12
Tamara-Danny-Recensie

Tamara & Danny

“In april 2021 heeft Ruth bij ons de trouwfoto’s gemaakt.

Deze zijn van zeer goede kwaliteit en spontaan. Door haar manier van fotograferen d.m.v. interactie en opdrachten worden de leukste en spontaanste foto’s gemaakt.

Ze was op de dag van de bruiloft ook heel flexibel en meedenkend.
Na afloop duurde het ook niet lang voordat wij langs konden komen om de foto’s te bekijken. En toen kregen wij ook gelijk de foto’s mee op een usb-stick.

Tevens werd er dezelfde avond nog een opmaak van het fotoboek naar ons gestuurd. Deze opmaak was perfect en kon gelijk besteld worden. En nog geen week later hadden wij het fotoboek al thuis.

Bij een volgend fotomoment zullen wij dan ook zeker weer naar Ruth gaan voor de foto’s.”

Een cadeautje voor je!

Binnen 5 seconden heb jij mijn gratis eBook in handen voor slimme tips als voorbereiding op je bruiloft.

Honderden verloofden zoals jij downloaden ook al deze tips!

Stuur je vraag via WhatsApp