Over mij

Mijn naam is Ruth Heijsen. In 1979 ben ik geboren in het gezellige ‘s-Hertogenbosch.
Samen met mijn ondernemende en creatieve man Raoul met wie ik in 2006 ben getrouwd, wonen we in het mooie Nijmegen met onze twee prachtige zonen Jaha & Manu en onze hond Beau.

Ik ben altijd actief bezig en hou van reizen, genieten van de ondergaande zon, goede gesprekken en van quality time met mijn gezin. Mijn guilty pleasure is chocolade en kan niet zonder mijn iPhone, Macbook en spiegelreflexcamera. Mijn energie kan ik uitstekend kwijt in sporten en mijn creativiteit in fotograferen.

Als fulltime fotograaf ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften. Tijdens een fotosessie ga ik op zoek of creëer ik echte momenten en leg de emoties in deze momenten natuurgetrouw en op sfeervolle wijze vast.

Mijn stijl van fotograferen is te beschrijven als spontaan, natuurlijk, licht & puur.

Een foto is een herinnering die naarmate de tijd verstrekt steeds meer waard gaat worden. Ik leg graag deze waardevolle herinnering voor je vast.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor trouwfotogafie of branding fotografie neem contact met met op om een afspraak te maken.

Ruth Heijsen - Ruth Fotografie

Een cadeautje voor je!

Binnen 5 seconden heb jij mijn gratis eBook in handen voor slimme tips als voorbereiding op je bruiloft.

Honderden verloofden zoals jij downloaden ook al deze tips!

Stuur je vraag via WhatsApp